Meteen naar de inhoud

Contact

Mijn naam is Pascal Waanders. Bijna 47 jaar en al jaren ontzettend gelukkig. Vanuit mijn woonplaats in Enschede werk ik als een allround markteer waarbij ik bedrijven help tijdens hun online activiteiten. Van strategie tot het bedenken van het juiste proces om slim en efficiënt klanten te vinden en te binden. Daarnaast ben ik onderdeel van de creatieve uitvoering en het creëren van de commerciële boodschap.

Doe ik alles alleen? Nee, zeer zeker niet. Mijn creatief collectief zit vol met specialisten en lotgenoten. Zowel op het gebied van vormgeving als techniek.

Al jaren gebruik ik het internet om slimmer en efficiënter te werken. Gedreven door mijn eigen chronische ambitie en begin 2000 indirect aangejaagd door een chronische blessure. Juist in de periode van teleurstelling heb ik altijd maximaal geprofiteerd van het internet. Mijn eerste eigen website gebouwd in 2004. Een blog om te communiceren met mijn eigen achterban. Alles draait om communicatie, oprecht en transparant.

Door van een nood een deugd te maken ben ik juist in die periode gaan omdenken. Het ging eigenlijk vanzelf. Van het maken van online trainingen voor kleine ondernemers op het gebied van content management en photoshop tot het begeleiden van een grote community waarbij circa 10.000 mensen onderdeel waren tot de lancering van een slim slim horeca concept waarbij gasten met hun eigen smartphone konden bestellen.

Mijn naam is Pascal Waanders. Woonplaats Enschede. Creatief ondernemend sinds 2004. Ervaring op het gebied van sales & (online) marketing. En ja, ik geef het toe. Ik maak ook websites, bij voorkeur voor klein zakelijk en het MKB.

Tegenwoordig begeleid ik kleine bedrijven met hun eigen grote ‘online’ ambities. Hun uitdaging: Juist het MKB heeft niet altijd een allround marketeer in dienst en zijn de projecten vaak korte duur. Vaak ben ik in de eerste fase van het concept van grote nut. Ik ben als het ware een goed klankbord. Creatief, procesgericht, sociaal en resultaatgericht. Bij mij draait alles om de investering vooraf en de verwachte conversie. Een kanskaart geld. Geniet er maar van. Er is niks mooier dan goed en ambachtelijk ondernemerschap vanuit een slim en efficiënte basis.

Als allround markteer help ik jou met het uitvinden van de juiste strategie, kan ik onderdeel zijn van het onderzoek, ben ik vaak betrokken bij de uitvoering en ben ik van toegevoegde waarde tijdens de klantreis (van de eerste verleiding tot een warme overdracht)

Virtueel bakkie inplannen? Bel mij op 06 537 41 304

Update 21 juni 2022: Beschikbaar voor het aannemen van nieuwe opdrachten. Maar, wacht niet te lang.

Creatieve credits: Cartoons op deze website zijn van Peter van der Wiel. Samen maken wij het internet weer iets positiever.